Wait for it...

 
PODATKI O PODJETJU:
Alkimija Lepote, Sabina Bašagić s.p.
Rojska cesta 18D
1230 Domžale
Registrski organ: Ajpes, izpostava Ljubljana
Davčna številka: SI 67738583
Matična številka: 6763685000
Zavezanec za DDV: DA

Elektronski naslov: info@vedezevanjeema.si
Mobilni telefon: 031 706 452

Sedež podjetja: Sabina Bašagić s.p.
Rojska cesta 18D
1230 Domžale

Naslov kjer se opravlja dejavnost
Krumperška ulica 15, 1230 Domžale

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI
* Moje delo je produkt prirojenega daru, znanja in izkušenj, ki sem jih čez čas pridobivala pri domačih in tujih učiteljih.
* Svoje sposobnosti sem z leti nadgrajevala in jih izključno z dobrimi nameni podajam naprej, vsem tistim ki jim moje znanje in izkušnje lahko koristijo.
* Stik z menoj je lastna izbira in odločitev vsakega posameznika.
* Za vaša kasnejšna ravnanja in odločitve, ne sprejemam odgovornosti.
* Ne postavljam diagnoz za vaša zdravstvena stanja, ne zdravim in ne pozdravim vaših bolezni.
* Ne odločam, sugeriram ali napeljujem kako se boste, oziroma kako bi se mogli odločati v različnih življenjskih situacijah.
* Vaše odločitve in izbire so odvisne izključno in samo od vas.
* Za svoje odločitve v celoti sprejemate sami odgovornost.
* Moji vpogledi in nasveti niso nadomestilo za strokovno mnenje zdravnikov, zdravilcev ali drugih terapevtov in ostalega medicinskega osebja ali osebja alternativnih metod zdravljenja in pomoči.
* Pridržujem si pravico zavrniti osebo, za katero sama ocenim da bi lahko kakorkoli škodovala meni osebno ali mojemu delu.
* Pridržujem si pravico do spremembe cen mojih storitev, lokacije delovanja ali delovnega časa, brez predhodnega obvestila.
S potrditvijo in oddajo naročila na moje storitve ( klic na komercialno številko 090 ali zakup minut ) se v popolnosti strinjate s to izjavo, jo razumete in jo potrjujete.
 

KOMERCIALNE ŠTEVILKE 090 – PRAVILA IN POGOJI POSLOVANJA   
* Cena klica na minuto iz omrežja Amis-a je 2,19 eur z vključenim 22% ddv-jem.
* Cene klicev na komercialno številko 090 iz drugih omrežij, določajo vaši operaterji, oziroma vaši ponudniki telefonije.
* Kot uporabniki tega spletnega mesta, soglašate z navedenimi informacijami o cenah in stroških, ki nastanejo ob klicanju.
* Priporočljivo je poklicati vašega ponudnika mobilne telefonije in preveriti strošek klica, predno zavrtite komercialno številko 090.
* Pridržujemo si pravico do spremembe cen na komercialnih linijah 090 in spremembe cen za zakup minut, brez predhodnega obvestila.
* Cena za minuto pogovora za zakup minut znaša 1,70 eur z vključenim 22% ddv-jem. 

* Več o zakupu minut si lahko preberete na povezavi “zakup minut” / cenik storitev.

* Z gotovino ne poslujemo, kar pomeni da je plačilo zakupa minut možno izključno in samo na poslovni račun podjetja.

* Strošek klicanja na komercialno linijo 090, bo obračunan na vašem računu, ki ga mesečno pošilja vaš operater mobilne telefonije. 

* Račun za prejeto plačilo za zakup minut, vam pošljemo na vaš elektronski naslov. Po dogovoru vam račun za plačilo zakupa minut pošljemo tudi po pošti, na vaš domači naslov.

ZAKUP MINUT, PRAVILA IN POGOJI POSLOVANJA

* Kot uporabniki tega spletnega mesta, soglašate z navedenimi informacijami o cenah in stroških, ki nastanejo ob klicanju.

* Vse podrobnosti glede cen so opredeljene na spletni strani  https://vedezevanjeema.si/cenik-ema/

* Vse podrobnosti glede možnosti zakupa minut so opredeljene na https://vedezevanjeema.si/zakup-minut-ema/

* Pridržujemo si pravico do spremembe cen za zakup minut in ostalih storitev, brez predhodnega obvestila.

* V cene naših storitev je vključen 22% DDV, saj je podjetje DDV zavezanec.

7. člen ZEPT Opis tehničnih postopkov za sklenitev pogodbe, opis tehničnih postopkov za prepoznavanje in popravo napak pred oddajo naročila in shranjevanje elektronske pogodbe.


OPIS NAROČILA:

Potrošnik obišče spletno stran www.vedezevanjeema.si in si ogleda možnosti ugodnejših pogovorov preko zakupa minut.

  1. Opcija zakupa minut s plačilno kartico ali kreditno kartico. Potrošnik pri tej opciji samovoljno izbere željeno število zakupljenih minut s klikom na gumb “zakupite”. Sistem zahteva od potrošnika klasičen vnos podatkov o plačniku in o plačilni kartici. Ko so podatki vnešeni, z gumbom POTRDI plačilo, potrošnik naroči željeno število zakupljenih minut. Po naročilu potrošnik pošlje potrdilo o plačilu na mail placila@vedezevanjeema.si ali info@vedezevanjeema.si. Po prejemu potrdila o plačilu iz strani potrošnika, se v povratnem mailu potrošnika obvesti o prejemu naročila in se mu sporoči telefonska mobitel številka, za koriščenje zakupljenih minut. O terminu koriščenja zakupljenih minut, se ponudnik storitev in potrošnik obojestransko dogovorimo in časovno uskladimo. Komunikacija med potrošnikom in ponudnikom storitev, poteka po elektronski pošti.
  2.  Opcija zakup minut s plačilom na transakcijski račun. Potrošnik pri tej opciji samovoljno izbere željeno število zakupljenih minut po veljavnem ceniku in izpolni UPN obrazec.Po naročilu potrošnik pošlje potrdilo o plačilu na mail placila@vedezevanjeema.si ali info@vedezevanjeema.si. Po prejemu potrdila o plačilu iz strani potrošnika, se v povratnem mailu potrošnika obvesti o prejemu naročila in se mu sporoči telefonska mobitel številka za koriščenje zakupljenih minut. O terminu koriščenja zakupljenih minut, se ponudnik storitev in potrošnik obojestransko dogovorimo in časovno uskladimo. Komunikacija med potrošnikom in ponudnikom storitev, poteka po elektronski pošti.
  3. Opcija plačila preko plačilnega sistema PAYPAL. Potrošnik pri tej opciji samovoljno izbere željeno število zakupljenih minut s klikom na gumb “zakupite”. Sistem zahteva od potrošnika klasičen vnos podatkov o plačniku. Ko so podatki vnešeni, z gumbom POTRDI plačilo, potrošnik naroči željeno število zakupljenih minut. Po naročilu potrošnik pošlje potrdilo o plačilu na mail placila@vedezevanjeema.si ali info@vedezevanjeema.si. Po prejemu potrdila o plačilu iz strani potrošnika, se potrošnika v povratnem mailu obvesti o prejemu naročila in se mu sporoči telefonska mobitel številka za koriščenje zakupljenih minut. O terminu koriščenja zakupljenih minut, se ponudnik storitev in potrošnik obojestransko dogovorimo in časovno uskladimo. Komunikacija med potrošnikom in izvajalcem storitev, poteka po elektronski pošti.

Ob naročilu zakupa minut, ima potrošnik pravico do odstopa od pogodbe v 14 dneh. Potrošnik bo prejel vračilo plačanega zakupa takoj, oziroma najkasneje v 14 dneh po prejemu odstopa od pogodbe. Potrošnik ravno tako ima možnost, da neporabljene minute pogovora izkoristi kadarkoli ali pa zahteva vračilo denarja za neporabljene, oziroma neizkoriščene minute.

Obrazec za uveljavitev pravice odstopa od pogodbe si lahko prenesete v PDF obliki tukaj.

Do elektronske pogodbe o naročilu zaradi narave dela oziroma storitev ni možno dostopati, ker jo v podjetju ne shranjujemo.

INFORMACIJA O PRITOŽBENEM POSTOPKU

Potrošnik ima možnost reklamacije, oziroma pritožbe, ki nam jo lahko pošlje na elektronski naslov info@vedezevanjeema.si. Potrudili se bomo, da na vašo reklamacijo odgovorimo v najkrajšem možnem času, oziroma najkasneje v 14-ih dnevih.

 VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
* V skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov ( uradni list RS št: 59/1999, 57/2001, 59/2001 ) in obligacijskem zakoniku, se kot ponudnik storitev zavezujemo, da bomo vse vaše pridobljene podatke varovali v skladu z zakoni in predpisi.
* Vaših osebnih podatkov ne posredujemo nobeni fizični ali pravni osebi, izrecno in brez vašega dovoljenja.
* Z izpolnjenim spletnim obrazcem se strinjate in potrjujete, da vsi vaši podatki ( Ime in priimek, elektronski naslov ali podatki o tretji osebi za katero sprašujete ), se uporabijo izključno in samo za kakovostno zagotavljanje storitve svetovanja in vedeževanja in v namene izdajanja računov za opravljene storitve.
 * Vaše osebne podatke ( ime in priimek, imena oseb za katere sprašujete, datume  rojstva ipd. ) potrebujem izključno in samo za vpogled v karte oziroma druga orodja, ki jih pri svojem delu uporabljam.

AVTORSKE PRAVICE
* Vsa besedila, teksti, slike, aplikacije, računalniški programi in ostale informacije na spletni strani www.vedezevanjeema.si, so izključno v lasti nosilca dejavnosti Alkimija lepote, Sabina Bašagić s.p.
* Kakršnokoli kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje ali uporaba v komercialne in druge namene, brez pisnega dovoljenja nosilca dejavnosti, je strogo prepovedano in zakonsko sporno.
* Avtor vsebin objavljenih na spletni strani www.vedezevanjeema.si, od uporabnikov spletne strani pričakuje da bodo spoštovali zapisane določbe in zakone s področja varovanja zasebnosti, intelektualne lastnine in avtorskega prava.
* V primeru odkritja zlorab in kršenja teh pravic, proti storilcu bomo ukrepali pravno in po sodni poti.
* V primeru morebitnih kršitev in sporov iz naslova tega spletnega mesta, se uporablja slovenska zakonodaja.
* Za rešitev morebitnih sporov je pristojno ustrezno sodišče.
* Z uporabo spletne strani www.vedezevanjeema.si, uporabnik potrjuje da je sprejel opisane pogoje in da se z njimi v celoti in brezpogojno strinja.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Alkimija lepote, Sabina Bašagić s.p., Rojska cesta 18d, 1230 Domžale, skladno z zakonskimi normativi ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Alkimija lepote, Sabina Bašagić s.p., Rojska cesta 18d, 1230 Domžale, kot ponudnik storitev na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na elektronski povezavi http://ec.europa.eu/odr

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.


Dokument za prenos

KONTAKT PODJETJA

Alkimija Lepote Sabina Bašagić s.p.
Rojska cesta 18d
1230 Domžale
Davčna št: SI 67738583, podjetje je zavezanec za DDV
Matična št.: 6763685000
IBAN: SI56 6100 0000 9666 203

https://vedezevanjeema.si/wp-content/uploads/2018/11/VedezevanjeEma-logo-izbor600-1.png
BODIMO POVEZANI

Telefon.: 090 30 59
E-mail: info@vedezevanjeema.si
Delovni čas: Po dogovoru

E-novice
';