Wait for it...

 

Obvestilo o zasebnosti

1.     Kaj potrebujemo

Naša politika varovanja osebnih podatkov ureja uporabo in shranjevanje podatkov. Politiko varovanja osebnih podatkov se nahaja na straneh  https://vedezevanjeema.si/privacy/

Vedeževalka Ema je znamka podjetja Alkimija lepote, Sabina Bašagić s.p., Rojska cesta 18d, 1230 Domžale , ki je upravljalec  osebnih podatkov, ki jih posreduje subjekt podatkov (vi, kupec, obiskovalec itd.). Zbiramo naslednje vrste osebnih podatkov:

  • E-mail naslov;
  • Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka;
  • Piškotke;
  • Google Analytics in Yandex ter Cloudflare sledenje obiska;
  • Povezave z osebnimi profili na socialnih skupinah.

2. Zakaj jih potrebujemo?

Vaše osebne podatke potrebujemo za naslednje storitve:

  • E-mail naslov za odgovarjanje na vaša e-mail sporočila ali sporočila, poslana preko kontaktnih obrazcev;
  • E-mail naslov za pošiljanje ponudb in e-novic;
  • Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za sprejemanje rezervacij, povpraševanj in pošiljanje ponudb ali v zvezi z izpolnitvijo drugih Vaših zahtev;
  • Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za nakup darilnih bonov, voucherjev ali storitev in predmetov v zvezi z našo ponudbo;
  • E-mail naslov za avtomatiziran marketing (potrjevanje rezervacij, zahvale za prijave in podobno);
  • Piškotki za delovanje spletnih stran;
  • Komuniciranje preko socialnih skupin z osebnimi profili, ki potrdijo povezavo z nami;
  • Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za občasne nagradne igre ali druge promocijske akcije z vašim predhodnim dovoljenjem;
  • Agregirane podatke iz Google Analytics ali Yandex Direct in Cloudflare za sledenje obiska in interno analitiko, s katero bomo izboljševali vsebine.

3. Kaj počnemo z osebnimi podatki

Vaši osebni podatki so obdelani v podjetju Alkimija lepote, Sabina Bašagić s.p., Rojska cesta 18d, 1230 Domžale , ki se nahaja v Sloveniji. Gostovanje in shranjevanje podatkov poteka v https://vedezevanjeema.si , ki je locirana v Sloveniji.

Noben tretji ponudnik nima dostopa do vaših podatkov, razen, če je to potrebno zaradi zakonodaje.

4. Kako dolgo jih hranimo

V skladu z zakonom ali pravilnikom o hrambi podatkov, smo dolžni hraniti vaše podatke glede na urnik hrambe osebnih podatkov (maksimalna doba je 20 let ali manj). Po tem obdobju bodo vaši osebni podatki arhivirani. Vse osebne podatke, ki jih hranimo za obveščanje, trženje in podporo, bomo hranili, dokler nas ne obvestite, da ne želite več prejemati teh informacij s klikom na gumb Odjava ali s pomočjo  obrazca o ukinitvi soglasja ( https://vedezevanjeema.si/privacy/ ), vendar ne več, kot je maksimalna doba hrambe. Za več informacij o načrtu hrambe osebnih podatkov glejte Politiko varovanja (https://vedezevanjeema.si/privacy/) ali nas kontaktirajte.

5. Kakšne so vaše pravice?

Če mislite, da so osebni podatki, ki jih imamo o vas, napačni ali nepopolni, imate možnost, da pošljete zahtevo o pregledu teh podatkov, jih popravite ali jih izbrišete. Pišite nam preko (Obrazec za zahtevek za dostop do podatkovnih podatkov – https://vedezevanjeema.si/privacy/).  V primeru, da se želite pritožiti, kako smo obdelali vaše osebne podatke, se obrnite na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov oz. DPO na e-naslov  info@vedezevanjeema.si  ali pisno na  Alkimija lepote, Sabina Bašagić s.p., Rojska cesta 18d, 1230 Domžale.  Naš DPO bo nato preučil vašo pritožbo in vas kontaktiral o rešitvi zadeve. Če še vedno menite, da vaši osebni podatki niso bili ustrezno obdelani v skladu z zakonom, se lahko obrnete na Informacijskega pooblaščenca in vložite pritožbo pri njem.  S posebnim obrazcem, ki ga najdete na strani https://vedezevanjeema.si/privacy/  lahko zahtevate dostop do politik in dokumentov, ki so povezani z zasebnostjo.

Povezani dokumenti:

  • Politika varovanja osebnih podatkov
  • Politika hrambe osebnih podatkov
  • Urnik hrambe osebnih podatkov
  • Obvestilo o zasebnosti
  • Splošni pogoji

Domžale, 2.5.2018, Ver. Dokumenta: 1.0

KONTAKT PODJETJA

Alkimija Lepote Sabina Bašagić s.p.
Rojska cesta 18d
1230 Domžale
Davčna št: SI 67738583, podjetje je zavezanec za DDV
Matična št.: 6763685000
IBAN: SI56 6100 0000 9666 203

https://vedezevanjeema.si/wp-content/uploads/2018/11/VedezevanjeEma-logo-izbor600-1.png
BODIMO POVEZANI

Telefon.: 090 30 59
E-mail: info@vedezevanjeema.si
Delovni čas: Po dogovoru

E-novice
';