Wait for it...

 

Jasnovidka Ema

VEDEŽEVALKA
SVETOVALKA

Na vprašanje kdo sem, ne najdem konkretnega odgovora. Čutim da bom do tega spoznanja prišla, ko pride pravi čas za to. Do takrat sprejemam vse kar mi življenje pripelje nasproti, prepuščam se toku in se ne obremenjujem z nečem, kar mi v tem trenutku ni dano.

Odkar sebe poznam, izstopam po svojem razmišljanju in delovanju. Od otroštva me močno privlačijo misteriji, ezoterika, neznano in skrivnostno.

Moja preteklost je bila trnova, toda če je to bila cena, ki sem jo morala plačati da sem danes to kar sem, da imam priložnost srčno in dušno opravljati svoje poslanstvo na Zemlji, lahko samo rečem Bog, Univerzum, Vesolje, Višji jaz, Univerzalna zavest ali karkoli je nad nami, hvala za vse lekcije in preizkušnje, hvala za vso trnje na poti.

Prepričana sem in v to verjamem, da vsi znotraj sebe imamo sposobnosti, ki se jih premalo zavedamo. Razlikujemo se po tem, koliko smo se kot posamezniki pripravljeni spuščati v svoje globine, z namenom raziskovanja višjih resnic o življenju in o nas samih.

https://vedezevanjeema.si/wp-content/uploads/2019/11/EMA_vedezevalka-480x640.jpg
Ema – Zen Tarot Mojster – Svetovalka, terapevtka in življenjska učiteljica.

Do trenutka, ko me je diagnoza rak dokončno aktivirala v spremembi, sama sem bila žrtev nezdravega razmišljanja in delovanja, zato pišem, govorim in delujem iz lastnih izkušenj. Potrebno se je bilo soočiti z lastnimi temnimi sencami svoje notranjosti ali ostati v večnem strahu pred negotovostjo.

Vedno imamo možnost izbire in odločanja. Svobodna volja in osebna izbira vsakega posameznika je, ali bo, če bo in kdaj bo prevzel odgovornost za svoje življenje. Do takrat običajno krivimo Boga, usodo, sistem in druge ljudi. Do takrat imamo nešteto razlogov in izgovorov za lastno nesrečo in življenjske spodrsljaje.

Diagnoza rak je bila najboljše, kar se mi je lahko zgodilo.

V iskreni želji za življenjem, pri starosti 39 let, premagala sem strah pred smrtjo. Diagnoza je bila prelomnica v mojem življenju. Bil je trenutek, ko sem sama sebi obljubila, da bom ozavestila in odpravila vzroke svojih življenjskih turbulenc, posledica katerih je med drugim bil tudi karcinom. Sprejela sem  odločitev, zavihala rokave in se za spremembo tokrat lotila praktičnega dela na sebi. Končno sem prešaltala iz teorije v prakso.

Po vseh tečajih in delavnicah, po vseh seminarjih, pridobljenih diplomah in certifikatih, ob vsem “teoretičnem” znanju in močno nabildanem duhovnem egu, po nešteto kupljenih in prebranih knjigah, sledil je trd pristanek na realna tla. Bolezen in diagnoza sta bila pokazatelja, koliko v resnici živim, oziroma ne živim v ravnovesju z vso teorijo, ki sem jo leta in leta nabirala.

Moja realnost je to jasno pokazala. Dokaz je bil prisoten v mojem fizičnem telesu.

Globoko potlačena nesnaga, prekrita z debelo plastjo teorije iz različnih knjig in seminarjev, je zarohnela v obliki jeze in zamere v prvi vrsti na Boga in zatem na določene ljudi iz moje preteklosti.
Negotovost in strah pred smrtjo, spoznanje da sem zopet na nekem novem začetku, je bilo zame nesprejemljivo. Za trenutek sem v teoriji razumela, da je bolezen prišla z razlogom in kot opomnik, toda jasno mi je bilo, da mi teorija brez prakse bore malo pomaga.

Zavestno in iz korenin sem začela spreminjati svoje življenje. Resnično delo na sebi se je šele zares začelo. Še danes ozaveščam in spoznavam, v kakšni iluziji in nevednosti sem živela in delovala. Osebna spoznanja so mi dodatno odprla oči, zato z lahkoto vidim in prepoznam v kakšnih vzorcih se ljudje zatikajo in če ničesar ne nameravajo spremeniti, kam in v kaj jih vse skupaj pelje.
Večina, vključno nekoč z mano, se na vso moč trudijo spreminjati druge ljudi  (partnerje, otroke, prijatelje, starše ipd.). Trudijo se spreminjati druge in ob vsem trudu ne dojamejo, da če je kdo potreben spremembe, potem so to izključno in samo oni.

Poskus spreminjanja drugih ljudi, je čista izguba dragocenega časa in energije. Med tem ko se na vso moč trudimo spreminjati druge, ne moremo pričakovati drugega, kot da smo sami izčrpani in utrujeni od neuspelih poskusov spreminjanja drugih ljudi.

Nikogar ni možno spremeniti, če se ta sam ne želi spreminjati. Spremeniti je možno izključno in samo sebe.

“BODI SPREMEMBA, KI JO ŽELIŠ VIDETI V DRUGIH”

Skozi ozaveščanje svojega življenja, rodila se je velika ljubezen in razumevanje do modrosti Zen Tarota. Vsako sporočilo Zen Tarota sem osebno doživela in občutila na svoji lastni koži. Vsako sporočilo Zen Tarota je moja osebna izkušnja. Vsako sporočilo Zen Tarota je moje lastno doživetje in osebno spoznanje.

Zen Tarot ni teorija, ki se jo je možno naučiti. Zen Tarot so sporočila, ki jih je potrebno z zavestjo razumeti. Zen Tarot je pokazatelj realnega stanja zavesti in zavedanja vsakega posameznika. Zen Tarot je čisto vino, je pokazatelj stanja naše duše. Zen Tarot je ogledalo in soočenje s samim seboj.

Sama sem bila ujeta v temne sence preteklosti in na srečo sem uspela najti pravo pot. To pot pomagam razsvetliti vsem tistim, ki se k meni obrnejo za vpoglede, odgovore in smernice.

Moji vpogledi niso standardno klasično vedeževanje, tako kot si večina vedeževanje in vedeževalke predstavlja ali celo pozna. Moje interpretacije so vodilo posameznikom, ki skozi delo na sebi širijo svojo zavest in zavedanje. S pomočjo informacij, ki jih dobim o osebi ki sprašuje o svojem življenju, spraševalcu pomagam do odgovorov, smernic in spoznanj, ki jih v določenem trenutku potrebuje.

Torej, če vas še vedno zanima kdo sem, presodite sami. Moja zgodba je iskrena in resnična. Moje delo je skupek prirojenega daru, znanja in izkušenj, kar sem skozi življenje nabirala. Skozi mene se oglaša moj višji jaz, ki se poveže z vašim višjim jazom. Delujem iz pretoka in imam zdravilno energijo glasu.

Sveta takega kot je videti, že dolgo časa ne gledam samo s fizičnimi očmi. Vse okoli sebe, vključno s strankami, njihovimi življenji in prihajajočimi dogodki v njih, skenira moje nevidno oko.

Sposobnost videnja in čutenja, znanje in izkušnje, to je največ kar imam in kar lahko dam. Preteklosti ne interpretiram, ker me preteklost že dolgo časa ne zanima.

Na podlagi tega kar vidim in čutim v trenutku tukaj in zdaj, zelo jasno vidim in razumem tudi spraševalčevo preteklost.

Moje poslanstvo in fokus je na sedanjosti in boljši prihodnosti. Fokusiram se na transformacijo in potrebno spremembo znotraj človeka zdaj. Moj namen je aktivirati notranji kompas v vsakem posamezniku, in osebo naučiti kako z zaupanjem in vero, slediti temu kompasu, oziroma samemu sebi.

Nočem in ne želim ustvarjati odvisnikov od zunanjih okoliščin, predvsem ne odvisnikov od vedeževanja.

Kaj lahko pričakujete, če poiščete mojo pomoč?

  • Razsvetlim prihajajoče dogodke v vašem življenju, ki jih vidim, čutim in zaznavam, glede na vaše trenutno stanje in delovanje.
  • Pokažem več različnih možnosti in smernic za naprej.
  • Opozorim kaj sledi, vkolikor ničesar ne nameravate spremeniti.
  • Povem, kaj lahko pričakujete v nadaljevanju trenutnih življenjskih situacij in kakšne možnosti se vam obetajo, vkolikor ne boste delovali v smeri sprememb.
  • Pogledam, koliko je smiselno vlagati trud, čas in energijo v določene ljudi, situacije, projekte, dogodke ipd.
  • Opozorim na morebitne nevšečnosti in ovire na vaši poti.
  • Aktiviram potrebno življenjsko spremembo in transformacijo znotraj vas.
  • V določenih primerih deaktiviram in odženem trenutne strahove iz vašega življenja.
  • Pokažem luč na koncu tunela. To in še mnogo več.

Za vas sem dosegljiva vse dni v tednu med 9.00 in 22.00 na telefonski številki 090 30 59.

Informacija ki vam lahko spremeni življenje, nima cene.

Zagotovljena 100% diskretnost.

Avtor: Ema Bašagić

Zen Tarot

Z veliko ljubeznijo, spoštovanjem in zavedanjem, berem in interpretiram sporočila Zen Tarota.

Zen Tarot – pokazatelj zavesti in zavedanja, ki vsakemu med nami pomaga odkriti Boga v sebi.
Poleg Zen Tarota uporabljam tudi Ciganske karte, za katere sama menim, da so extremno slikovite, pripovedovalne in zaupanja vredne prinašalke informacij.
Meni osebno, Ciganske karte preko slik in simbolov omogočajo zelo natančne vpoglede v vašo zasebnost in vaš notranje-zunanji svet.
Nihalo v svojem delu uporabim izjemoma takrat, ko predvidim, vidim ali začutim dogajanja, za katera mi etični kodeks ne dopušča preceniti svojih sposobnosti.

Znanje in izkušnje sem pridobivala in nadgrajevala pri domačih in tujih učiteljih, profesorjih, zdravilcih, šamanih ipd. Skozi leta osebnostnega in duhovnega dela na sebi, so se mi odprli različni kanali in zaznave.

Verjamem v dobro, verjamem v luč in ljubezen, verjamem v zakon vzroka in posledice ( karmo ) in verjamem, da s smrtjo naše bivanje ne preneha.

Vedeževanje - Vedeževalka - Vedeževalec

Prepričana sem, da usodo lahko spreminjamo, če in ko smo pozorni na svoje misli in odzive na dogodke v življenju.

Verjamem, da kdor odgovore išče, tega odgovori sami najdejo!

Ema

KONTAKT PODJETJA

Alkimija Lepote Sabina Bašagić s.p.
Rojska cesta 18d
1230 Domžale
Davčna št: SI 67738583, podjetje je zavezanec za DDV
Matična št.: 6763685000
IBAN: SI56 6100 0000 9666 203

https://vedezevanjeema.si/wp-content/uploads/2018/11/VedezevanjeEma-logo-izbor600-1.png
BODIMO POVEZANI

Telefon.: 090 30 59
E-mail: info@vedezevanjeema.si
Delovni čas: Po dogovoru

E-novice
';