Wait for it...

 

Mnenja strank

Trendy girl working from home on laptop

V vedeževanje in podobne zadeve nisem verjela, dokler mi sodelavka ni omenila Emo. Dala mi je njen kontakt in sem prvič poklicala osebo, ki se s tem ukvarja.

Direktno, natančno in brez dlake na jeziku mi je Ema povedala, kaj lahko naprej pričakujem v takratni službi. Priznam, da jo nisem resno jemala, toda ko so se dogodki začeli vrstiti, sem se spomnila njenih besed. Natančno je opisala namene osebe za katero sem spraševala, kar se je kasneje izkazalo za točno.

Sonja, Ljubljana

https://vedezevanjeema.si/wp-content/uploads/2018/02/testimonials_02-1.png
Občasno si privoščim pogovor z Emo, preprosto iz razloga ker potrebujem njeno pozitivno energijo, pomoč in smernice. Ema je dokaz, da obstajajo posamezniki ki imajo sposobnost predvideti dogodke za naprej.
Je ena redkih oseb, ki me je prepričala. Realna je in ne ovinkari. Še tako slabe informacije pove  na razumljiv in prijazen način. Strah je odveč, če najdeš osebo ki dela z občutkom za ljudi. Ema je unikatna oseba, zato ne preseneča dejstvo da je tako iskana.

Ana, Konjice

Casual mature man on a white background
Prvič sem poklical 090 in dobil sem Emo. Takrat sem bil na razpotju in nisem imel pravega občutka, kaj je prav in kaj ne.
Ema mi je dala nekaj dobrih napotkov in vztrajno ponavljala, da naj ne vržem puške v koruzo. Upošteval sem njena navodila in potihem upal da se bo zgodilo tisto, kar mi je takrat na/povedala.
Hvaležen sem ji, ker me je odvrnila od mojih dvomov. Njena pomoč in moje delovanje sta se izkazala za več kot odlično izbiro.
Ema hvala vam.

Tomaž, Logatec

Ob prvem kontaktu sem Emi namenoma postavila dvoumno vprašanje, ker sem bila skeptična do vedeževanja in podobnih zadev. Takoj me je postavila na realna tla in rekla, da naj ne mečem denarja v prazno. Direktno, odločno in brez dlake na jeziku. Začela je govoriti, kot da bi me poznala v dušo.

Do potankosti je opisala dogodke v moji družini. Šokirala me je, priznam. Ema je prijazna oseba, čeprav zna biti tudi ostra, predvsem če se jo poskuša dobiti na foro 🙂

Že nekaj let se zanašam na njeno pomoč. Občutek imam da me pozna bolje kot se sama poznam.

 

Tatjana, Radovljica

Ema je direktna, kar mi je osebno zelo všeč. Sprejmi ali pusti, tako kot sama rada pove. Ko jo malo bolje spoznaš, ugotoviš da ni samo vedeževalka. Res ima veliko znanja in obvlada svoje področje. Ko potrebujem globlje razumevanje situacij in nasvete kako naprej, vem na koga se lahko obrnem.

Hvala, Ema.

 

Monika, Ljubljana

Bil sem prevaran in se nikakor nisem mogel sprijazniti s tem. Tako razumljivo mi je Ema obrazložila namen moje lekcije in kaj sledi, če se bom še naprej razvajal v jezi in obupu.

Med drugim mi je dala na vedenje, da bom kasneje srečal osebo za na dolgi rok, kar takrat nisem verjel. Cenim Emo ker je tako odkrita. Je večni optimist in pozitivna oseba, čeprav zna biti tudi ostra.

Ničesar mi ni obljubljala in obenem mi je zagotavljala da končni izzid mora biti super, če bom le deloval v pravi smeri. Ko potrebujem pomoč in napotke, se vedno obrnem na Emo.

Takih ljudi bi lahko bilo več.

Nejc Ljubljana

 

Miro, Koper

Ko zaškriplje v službi ali doma, poiščem motivacijo in pomoč pri Emi. S svojimi sporočili mi vedno vrne vero v boljše jutri. Je oseba z veliko pozitivne energije, sicer direktna in brez dlake na jeziku, ampak jaz osebno to cenim. Ema ni samo vedeževalka. Ona je v prvi vrsti odlična psihoterapija.

Priporočam vsem iz srca.

Tamara Bled

 

Mimi, Ajdovščina

Ema je do potankosti opisala osebo s katero sem se zapletla. Jasno mi je dala vedeti da ta oseba do mene nima iskrenih namenov, vendar tega nisem želela nikakor sprejeti. Še manj mi je bila razumljiva njena trditev, da je ta oseba povezava do nekoga ki se v mojem življenju pojavi šele kasneje.

Nič mi ni bilo jasno. Priznam da sem bila zmedena. Čez čas se je izkazalo da je prvi z namenom prišel v moje življenje, kajti preko njega sem spoznala svojega trenutnega moža.

Res so čudna pota gospodova, tako kot Ema rada pove.

 

Marina, Idrija

Zdravstvene težave so bile razlog, zakaj sem poklicala 090. Direktno me je soočila s situacijo v kateri sem bila in morebitnim izzidom, v kolikor ne spremenim določenih stvari v svojem življenju. Hvaležna sem ji, ker me je usmerila na pot sprejemanja in odpuščanja.

Moje zdravstvene težave so še vedno prisotne, toda v mnogo blažji obliki kot prej. Ema je res oseba brez dlake na jeziku, konkretno direktna, kar je meni osebno všeč.

Postavi me na realna tla in mi jasno pokaže kam drvim, ko občasno zaidem v stare vzorce.

Neda Ljubljana

 

Danica, Kranj

KONTAKTIRAJTE NASPrivoščite si vpogled in posvet z vedeževalko Emo

Prosim izpolnite kontaktno formo.

KONTAKT PODJETJA

Alkimija Lepote Sabina Bašagić s.p.
Rojska cesta 18d
1230 Domžale
Davčna št: SI 67738583, podjetje je zavezanec za DDV
Matična št.: 6763685000
IBAN: SI56 6100 0000 9666 203

https://vedezevanjeema.si/wp-content/uploads/2018/11/VedezevanjeEma-logo-izbor600-1.png
BODIMO POVEZANI

Telefon.: 090 30 59
E-mail: info@vedezevanjeema.si
Delovni čas: Po dogovoru

E-novice
';