Wait for it...

 

Ljubezen

BITI SREČEN = BITI LJUBLJEN

Vse poti vodijo k istemu cilju, ki je za vse nas enak. Biti srečen = biti ljubljen.  

 Vsakodnevno se srečujem z vprašanjem številka ena. To je področje ljubezni.

Ideal h kateremu stremim je, imeti pravo znanje in sposobnost, videti in razbrati trenutno ljubezensko stanje spraševalca in osebi posredovati iskrene in realne odgovore, ki se nanašajo na področje ljubezni. Osebi ponuditi uteho in razumevanje, ko je to najbolj potrebno.

Bistvenega pomena je, ne dajati ljudem lažnega upanja in praznih obljub, vkolikor se jasno vidi da za kaj takega ni realne osnove. Upanje sicer zadnje umre in upanje je definitivno pozitivno stanje, toda ne vedno, ne za vsako ceno in v ljubezni ne vedno s točno določeno osebo. Predvsem v primerih, ko določena oseba ne kaže dovolj zanimanja za nas.

Pogosto se ljudje fokusirajo v točno določeno osebo in na vsak način poskušajo “izsiliti” odgovor ki ga sami želijo in pričakujejo.

Med vpogledi se vedno znova tudi sama učim o ljudeh. Temu rečem urjenje svojih večplastnih   “sposobnosti”.

Ko oseba sprašuje o “ljubezni”, takrat najbolj jasno začutim in vidim nivo zavesti spraševalca.

Poligon partnerstva in ljubezni je odličen pokazatelj v kakšnih vzorcih je obtičala oseba in kam ta oseba na fizičnem nivoju ( nivoju zdravja ) drvi. Nerazumevanje v partnerskem odnosu in splošno nerazumevanje definicije ljubezni, je enkratna predispozicija za bolezni na ženskih in moških reproduktivnih organih.

Ravno partnerski oziroma ljubezenski odnos, na plano potegne najbolj destruktivna in strupena čustva in v resnici pokaže kdo pravzaprav mi smo. Nevezano za to kakšno izobrazbo imamo, kakšen družbeni status imamo, iz kakšnih družin izhajamo, kakšen vtis navzven oddajamo o sebi in o svojem življenju. Nič ni tako kot je videti.

Začetna faza ljubezni na plano potegne najboljše iz nas. Kmalu za tem, na površje priplava prikrita ( neprava ) resnica o obeh.

Pomembno je vedeti da smo ljudje v osnovi bitja ljubezni in svetlobe. Skozi evolucijo in inkarnacije smo se prelevili v prestrašena, obupana, nesamozavestna, zavistna, ljubosumna, pohlepna, škodoželjna bitja. Postali smo nekaj kar v osnovi nismo. Natovorili smo si nekaj kar ni naše. Po poti izgubljamo svoje pravo bistvo. Izgubljamo svoj notranji kompas.

Na začetku partnerskega odnosa nam energija ljubezni lepo pokaže, da smo v svoji biti čista in  brezpogojna ljubezen.

Ničesar bolj magičnega ni od energije ljubezni med dvema partnerjema. Ta ljubezen bi morala biti v kontekstu “ena duša v  dveh telesih”.

Prava ljubezen do partnerja je v resnici trening potrpežljivosti, darežljivosti, ponižnosti, medsebojnega razumevanja, nesebičnosti, odrekanja, iskrenosti, zvestobe ipd.

Ljubezen je magična energija ki dela čudeže v pravem pomenu besede, če smo le pripravljeni in sposobni omogočiti tej Božanski energiji, da nemoteno deluje skozi nas.

Sreča človeka ni odvisna od fizičnega videza, materialnega bogatstva, popularnosti in kariere. Sreča vsakega posameznika je predvsem odvisna od njegovih misli, osebne moči in njegovih čustev. Srečno srce je tisto srce, ki je polno ljubezni do sebe in drugih.

V kolikor živite v prepričanju da nimate sreče v ljubezni, ne glede na to a ste sami ali v vezi, ločeni ali v partnerskem trikotniku, dobrodošli z vašimi vprašanji.

Skupaj bomo pogledali in raziskali, kje tiči vzrok za vaše nezadovoljstvo in nerazumevanje na partnerskem oziroma ljubezenskem področju.

Najbolj pomemben trenutek na poti do zdrave in kvalitetne ljubezni je, odločitev osebnostno in duhovno delati na sebi in svoji duši, lastnem zadovoljstvu in srcu polnem ljubezni. V prvi fazi je potrebno ljubezen dati sebi.

Avtor: Ema Bašagić

Tel: 090 30 59

Čiščenje čustev se začne v trenutku, ko se odločimo spreminjati sebe in svoje življenje. Ko spustimo fokus kako spremeniti drugega. V našem primeru partnerja.

Torej, naše počutje in naše lastno življenje je tesno povezano s stanjem naše duše. Zato ljubite sebe, trudite se postati vedno boljša oseba in se obenem nagibajte k harmoniji v vseh odnosih.

Kdor  želi spreminjati sebe, svoj način razmišljanja in delovanja, svoje okolje, svoje miselne programe in vzorce z namenom “BITI SREČEN = BITI LJUBLJEN”, dobrodošli na moj blog, kjer je veliko uporabnih nasvetov, idej in smernic ki pomagajo da v svoje življenje prikličete pravega, ljubečega in zaupanja vrednega partnerja / partnerko.

Vaše življenje je vaša izbira. Vaša izbira je vaša svobodna volja. Kakšnega partnerja želite imeti ob sebi, je izključno in samo vaša osebna odločitev.

Avtor: Ema Bašagić

Tel: 090 30 59

O tehnikah in načinih, kako si zmanifestirati ljubečega partnerja, kako doseči iskreno ljubezen v partnerskem odnosu, več informacij in nasvetov dobite na moji page strani “Ema Bašagić”.

Dobrodošli.

Avtor: Ema Bašagić

Kontakt: 090 30 59

Avtor: Ema Bašagić
Kontakt: 090 30 59
KONTAKT PODJETJA

Alkimija Lepote Sabina Bašagić s.p.
Rojska cesta 18d
1230 Domžale
Davčna št: SI 67738583, podjetje je zavezanec za DDV
Matična št.: 6763685000
IBAN: SI56 6100 0000 9666 203

https://vedezevanjeema.si/wp-content/uploads/2018/11/VedezevanjeEma-logo-izbor600-1.png
BODIMO POVEZANI

Telefon.: 090 30 59
E-mail: info@vedezevanjeema.si
Delovni čas: Po dogovoru

E-novice
';