Wait for it...

 

Družinski odnosi

KAKO DO SREČNE DRUŽINE?

Nerazumevanje, prepiri in težave, metanje polen pod noge, ljubosumje, zavist, škodoželjnost, pohlep, ipd. je postalo rak rana današnje družine. Redki so primeri, ko se družinski člani med seboj podpirajo, razumejo in si medsebojno pomagajo obvladovati prepreke in težave, s katerimi se navsezadnje vsi srečujemo.

Prebujamo se v zavesti in zavedanju in na srečo vseh nas, vedno več je posameznikov ki iščejo prave rešitve in so pripravljeni pokukati v globine in skrite kotičke svoje podzavesti, z namenom iskanja zdravih rešitev znotraj družinskih dram.

Naš planet vsako sekundo dviguje svojo vibracijo, kar se med drugim odraža tudi na področju družinskih odnosov.

Z dvigom vibracije našega planeta, istočasno se spreminja definicija “srečne družine”.

Vedno je manj ljudi, ki dopuščajo da jim brezciljno mineva čas znotraj okvirjev “omejene” družine. Na srečo je vedno več tistih, ki si upajo priznati resnico o svoji zemeljski družini in pogumno spreminjajo svoje razumevanje in poglede znotraj primarne družine.

Domovi in ljudje ki v njih živijo, pišejo zgodbe ki se spreminjajo iz trenutka v trenutek.

Iskreno se vprašajmo, kakšne so naše misli, kakšne so naše želje in pričakovanja, do članov naše primarne družine. Vprašajmo se s kakšnim namenom smo se sploh inkarnirali v svojo primarno družino, kakršna koli že je.

A smo se naučili, oziroma ali sploh znamo biti v resnici korektni do družinskih članov? A smo do naših najbližjih zares pošteni? Kako in na kakšen način balansiramo med dobrimi in slabimi situacijami znotraj primarne družine?

Vse kar nas obkroža je odraz našega notranjega bitja. Vsi znotraj sebe imamo globoke rane in primarna družina je v večini primerov bojišče, na katerem sami sebi provzročamo največjo bolečino.

Naš pogled na svet in primarno družino, posledica je tega kako mi sami sebe doživljamo v tem svetu.

Kadar nismo prepričani, na kakšen način podzavestno projiciramo svojo energijo v svoje okolje, potem samo poglejmo svoje življenje znotraj primarne družine. Če smo le pripravljeni priznati sami sebi, kar morda nismo zmožni nobenemu drugemu, marsikaj nam je lahko v trenutku jasno.

Znotraj primarne družine večinoma prevladuje ukazovanje, potreba po posedovanju in dominaciji, pohlepu, prisotni so medsebojni besedni spopadi, izbruhi besa in jeze ipd.

Mogli bi se vsi vprašati, kdaj nazadnje smo objeli nekoga od družinskih članov. Kdaj nazadnje smo se globoko zazrli v oči družinskega člana, ga objeli in začutili utrip srca svojih bližnjih.

Naše življenje je absolutni pokazatelj lastne vibracije in splošnega razumevanja, ki ga projiciramo v svoji okolici.

Delo na sebi zajema male spremembe, ki so obenem lahko še kako travmatične.

Sprememba prehrane, sprememba odnosa do svojih bližnjih, sprememba odnosa do svojega telesa, rekreacija, meditacija in molitev, branje in poslušanje vsebin ki razsvetljujejo um, vsebin ki nas učijo kaj je ego in kako ga na zdrav način sprejeti, to so samo nekatere od sprememb s katerimi začenjamo spreminjati sebe, svojo realnost in svoj svet, kar se posledično pozna na  kvaliteti družinskih odnosov.

Kdor meni da je razsvetljen, naj se za en teden zapre z nekom od svojih družinskih članov.

Avtor: Ema Bašagić

Kontakt: 090 30 59

NISMO SAMI

Zamisel da smo sposobni živeti sami, neodvisno od našega okolja in drugih živih bitij ( ljudi in živali), je čista iluzija. Ta iluzija ima možnost morebitnih resnih posledic za nas osebno, naše zdravje in osebno srečo.

Ema 090 30 59
Avtor: Ema Bašagić
KONTAKT PODJETJA

Alkimija Lepote Sabina Bašagić s.p.
Rojska cesta 18d
1230 Domžale
Davčna št: SI 67738583, podjetje je zavezanec za DDV
Matična št.: 6763685000
IBAN: SI56 6100 0000 9666 203

https://vedezevanjeema.si/wp-content/uploads/2018/11/VedezevanjeEma-logo-izbor600-1.png
BODIMO POVEZANI

Telefon.: 090 30 59
E-mail: info@vedezevanjeema.si
Delovni čas: Po dogovoru

E-novice
';